Biciklijada VG-ZG-VG se održava povodom Europskog tjedna mobilnosti a cilj biciklijade je poticanje alternativne mobilnosti, održivog razvoja, zaštite okoliša i kvalitetnijeg života, ali i povezivanje Zagreba i Velike Gorice.
Nositelji inicijative i glavni organizatori biciklijade su udruga Ekoregija Velika Gorica, Agencija za tržišno komuniciranje PROGLAS i Sustav javnih bicikala d.o.o., koji organiziraju ovo događanje drugu godinu za redom.
Nextbike osigurava besplatan najam nextbike bicikala za sve punoljetne osobe koje nemaju vlastiti bicikl i djecu uz pratnju roditelja.
Sudjelovanje u Biciklijadi VG ZG VG je besplatno!

Prijavi se i sudjeluj!

Biciklizam u Velikoj Gorici

posljednjih godina udio biciklizma u prometu značajno je porastao te gradovi i regije EU sve više prihvaćaju dobrobiti korištenja bicikla kao prijevoznog sredstva. Vaše izjave i mišljenja kao korisnika prometa vrlo su značajni. Pomognite nam i ispunite anketu u kojoj možete sudjelovati putem poveznice: https://app.lamapoll.de/cyclurban/hr/.
Prijedlozi i savjeti koji će biti dani nadležnim tijelima u vezi proširenja biciklističke infrastrukture bazirat će se na osnovi rezultata i informacija dobivenih iz ankete na koju vas ovom prilikom pozivamo.

15.9.2018. uz Biciklijadu se održava i sajam eko-mobilnosti na kojem imate priliku pogledati i isprobati električna vozila!